sábado, 26 de febrero de 2011

LA TRANSACCIÓ ESPANYOLA

Ja hem pasat l'aniversari del 23-F, i moltes son les preguntes que queden en l'aire sobre el que realment va passar el 23 de febrer de 1981, jo recorde perfectament la situació, la por de uns i el goig dels altres. Ara tots critiquen al feixistes golpistes, però en aquells moments un gran sector de la població els van adorar; els motius? no els se; però se que la majoria dels golpistes no van cumplir cap condena i ni tans sols els van expulsar del Ejèrcit i els que la van cumplir va ser una condena molt curta i a cos de rey.
Encara avui ens volen vendre com a módel a imitar la transcició democràtica espanyola; quina transcició? En realitat no va haver-hi cap transcició, un cap d'estat nomenat per el dictador, el mateixos jefes militars, el mateix poder económic, els mateixos o mes privilegis a la Iglesia católica i els mateixos jutges, actualment 3/4 parts dels jutges del Tribunal Supremo van jurar les lleis del Movimiento Nacional. Com quedem? Transcició o transacció.
Esta gent que van fer possible la continuitat del franquisme son els que se oposen a que s'aplique la llei de memoria historica i a que se investiguen els crims i desaparicions tan de gent gran com de recen naixcuts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario