jueves, 10 de septiembre de 2009

FRANQUISME 1 - DEMOCRACIA 0


El jutge Baltasar Garzon está imputat davant el Supremo acusat de prevaricació per dos associacions d'extrema dreta.
El presunt delicte comés per Garzón es haber admitit a trámit una querella per investigar els crims del franquisme. Jo personalment també he estat inductor d'esta querella firmant demandes de les associacions de Memoria Historica, pero hi ha molta gent que no ha firmat fisicament pero que está d'acort en que se investigue tot el que va pasar en esta época negra de la nostra historia.
La Alemania de Hitler ha segut juzgada per el propi poble aleman, inclús ho recorden en el Museu del Terror, Agentina ha juzgat al regim militar, Chile a Pinochet, a Perú ha pasat el mateix, a Sudafrica han juzgat i comdenat el régim raciste del Apartheid. No hi ha millor forma d'entendre la historia que saber la veritat i asumir la realitat del que va pasar intentan no caure en los mateixos errors.
Mentres els altres paisos han conseguit, entre cometes, la conciliació nacional aquí a España som incapasos d'aconseguir que es lleve tota la simbologia franquista dels carrers, A Coruña no volen llevar una estatua de Franco, a Granada un bust de Jose Antonio a Guadalajara no volen cambiar els noms del generals golpistes dels carrers, a l'ajuntament d'Alfondiguilla está tota la simbologia franquista a la pared del Ajuntament i al terme de Traiguera segueix estan plantat el monument funerari que fa honor a los Caidos por Dios y por España etc.
Explicació de lo que pasa sols hi ha una, EL FRANQUISME NO HA MORT, tenim la desgracia de tindre una extrema dreta que es tapa en la manta del PP, un partit que presumeix de democrata i día a día ens va demostran en fets qui son.Crec que no están imputan a Garzon, están imputan a tots els demócrates i a la democracia. Franquisme 1 --Democracia 0.
R.Llatser
Setembre 2009

No hay comentarios:

Publicar un comentario