viernes, 2 de octubre de 2009

NOTA DE PRENSA "TE ROQUE"

La Associació de Veins "Té Roqué" vol fer públic que la situació administrativa en la que troba la tramitació per implantar una planta de Gas al nostre terme, es la mateixa que el 28 de Maig de 2008.
Aixó ha segut degut a la falta de rigurositat en la tramitació.

TRAIGUERA 2 de d'Octubre.- Desde el 30 de Setembre s`ha obert un nou plaç de exposició pública dels projectes per a la Llicencia Ambiental i Constructiu de la planta de GLP que es vol instalar al nostre Terme Municipal. Totes les persones que estiguen interesades en vore les instalacions que ens volen ficar, podeu anar a l'Ajuntament que vos u enseñaran i si voleu, podeu presentar alegacions.El plaç s'acaba el 26 d'Octubre.

Segurament a la gent que va fer alegacions al Maig de 2008, recibireu una notificació de l'Ajuntament avisan-vos de que torna a començar la tramitació. Es MOLT IMPORTANT, que cuan vos donen la notificació, suposo que les repartirá el Municipal, fiqueu la fecha del día que la recibiu, tant a l'original com a la copia.

Desde la Associació valorem molt positivament la presentació d'alegacions per part del PSPV-PSOE local, així com la manifestació clara i sincera, que fan al diariet, com a que están en contra d'aquet projecte innecesari per a la vida i funcionament de la gent de Traiguera.

La Associació us animem a tots-es a lluitar contra este projecte carregat de riegos. Ruidos que pot provocar el funcionament de la planta, alt risc per incendi u explosió degut a la gran cantitat de gas almacenat, tránsit per dins del casc urba de camions carregats en material perillos etc.

Entre tots hem de dir clar i molt fort

NO AL GAS, NO AL POLIGONO D'INFLAMABLES

No hay comentarios:

Publicar un comentario