martes, 16 de febrero de 2010

PENSIONS

Segons la prensa neoliberal del nostre pais, Zapatero és el culpable de tots els mals que hi ha a España. Se està utilitzàn la mal anomenada crisis, i en aixó no vull dir que no existeixque, en bombardejar a l'opinió pública per tal de fer-mos creure que el govern actual es el culpable de totes les desgràcies que tenim al damunt. Segurament a tothom li vindrá a la memòria que ja fa uns quants anys se parlava de la borbolla inmobiliària, de que hi havia un creiximent fictici, de que la situació no podia durar molt perque teniem l'experiència del que havia pasat a altre paisos; però no ens u creiem, les hipoteques es donaven sobrevalorades i com a xurros i ara la situació ens a agafat en el cul a l'aire. Els únics beneficiats han ficat el cap baix del ala i han tancat el grifo del crédit .
Jo no tinc la suficient capaçitat per fer un anàlisis de la situació, però si que vull dir que si alguna culpa en te Zapatero d'esta situacio es la d'haver continuat en la política econòmica de Aznar, com llegireu en el següent article tot l'abalot de les pensions i retalls socials son propostes del PP Europeu, suposo que els d'aquí deuen de ser el mateixos.
No es la meva pretenció enarbolar la bandera en defensa de Zapatero, que n'ha cagat alguna i grossa, però no tantes com volen dir els mitjans de comunicació.
Llegir article

No hay comentarios:

Publicar un comentario