sábado, 4 de abril de 2009

SOLICITUT AJUTS PER REDACTAR P.G.O.U.

.
Les localitats del nord del País Valencià que van sol·licitar ajut per redactar nous Plans Generals d’Ordenació Urbana ja han rebut la notificació per la que es desestima la seva sol·licitud.
Així, segons comunica la Conselleria, les localitats de Càlig, Les Coves, Sant Rafel del Riu, Morella Rossell, Traiguera, entre d’altres han vist desestimades les seves sol·licituds de subvencions que concedia la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge per redactar nous Plans Generals. A Xert li contesten que ja tenia subvenció en vigor. Només Canet lo Roig i Tirig han vist estimades les seves sol·licituds i rebran 65.197,59 €, i 55.984,59 € respectivament.
Avui s’ha sotmés a informació pública el resultat de la convocatòria de les subvencions destinades als municipis del País Valencià per a la redacció dels plans generals en el període 2008-2010. Tramitats, resolts i notificats tots els expedients de sol·licitud efectuats pels municipis del País Valencià interessats en la subvenció per a la redacció dels seus plans generals en el període 2008- 2010.


Esta informació está copiada del diari digital NOTANAPROP.
docv.gva.es de fecha 3 d'Abril de 2009, pag nº 87

No hay comentarios:

Publicar un comentario