lunes, 18 de mayo de 2009

QUE VINGA, QUE VINGA LA LLUM

Que vinga que vinga
Que vinga la llum
abans de quel petrolí
ens ompliga de fum

Així comensa una cançó popular valenciana, no vull continuar en la lletra perque se cert que hi haurien malentesos.
Eixa foto que veeu, es l'entrada a Traiguera venín de Vinaròs, a part de que l'entradeta te molt mala traça de per si, no está gens senyalisada ni gens iluminada, de vegades pujan de Vinaròs te la pases sense donarte conte.
No se de qui es responsabilitat arreglar el acces, pero si que se, que la responsablitat de tindre les faroles apagades o enceses es de l'Ajuntament. Ja está be que estiguen en plan ahorratiu i que no ensenguen totes les faroles,¡ pot ser ni han masa,! pero al menos podrien ficar bombilles de baix consum i ensendren una per l'altra, d'esta forma no pareixeria que entresem a una cova en lloc d'entrar a un poble.
La cosa no se si va per el tema del ahorro energético o per la contaminación lumínica, el cas es que al aparcament de camions que es va fer a la Avda. Maestrat els focos estan encesos i allí no aparca ni deu.
La cosa ja está dita, los que pugen arreglaro que hu arreglen, si els dona la gana, que per aixo manen, i si no hu arreglegen seguirem entran al poble a fosques pero cantarem la cançó en totes les estrofes corresponents.

No hay comentarios:

Publicar un comentario