viernes, 22 de mayo de 2009

¿ TOTS SON IGUALS ?





Si no recorde malament, fa molt de temps Pilar Miró era directora de RTVE, per una cuestió de vestits el PP li montar un escandol apabullant, no va estar imputada en cap trama corrupta pero la seua decencia política va fer que presentes i se li aceptes la dimisió per el Govern Socialiste de l'epoca.

Despres li va tocar el torn a Antonio Asunción, Ministre del Interior, cuan el Sr. Roldán va desapareixer en los diners que habia robat, el Sr. Asunción tambe va tindre la decencia de dimitir.

Un cas mes recent es el de Bermejo, Ministre de Justicia, per anar a una caceria en Baltasar Garzon, tan gran va ser la dimensió mediática que se li va donar a este fet, que no li va tocar mes remei que presentar la dimisió.

Per l'altre costat temin imputats per el Gürtel al Molt Honorable Presiden de la Generalitat Valencia, a Ricardito Costa Secretari General del PP, a Betoret a Campos i se suposa que en sortirán mes. ¿ a dimitit algu ?. I Fabra, que podem dir de Fabra? Imputat per enganyar a Hacienda i no se cuants carrecs mes, Aparici al que la fiscalia li demana 7 anys de presó per un delicte mediambiental i contra la salut pública. Aquí no dimitix ningú ni el mateix PP es capaç de ficar ordre dins del partit, als de segona fila temporalment els suspenen de militancia i prou, aixo a pasat en los de Madrid i de la nostra Comunitat domes s'apartat a Campos.

Lo dificil de compendre de totes estes histories es el fanatisme que es crea entre la gent, uns intentan condenarlos avans de jutjarlos i els altres defensanlos a capa y espada, i mentres tan, ells no donen cap explicació ni al Parlament ni als mitjans de comunicació, tenen dret de contar mentires al Jutje, com tots, a presentar recursos per allargar el proces i a burlarsen de la gent. Tots estos politics fills de la Santa Madre Iglesia, educats en Escoles Privades, todo gente de bien y muy honrada, lo que tindrien que fer es donar la cara, colaborar en la Justicia i no utilizar les institucions per robar descaradament. Entre tan l'oposició es dedica a mirar els bous de la barrera i a esperá que algú fique la cara per rebre bofetades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario