martes, 7 de julio de 2009

FESTIVAL DE BANDES DE MUSICA

El dissabte 4 de juliol a les 22,30h es va celebrar el XXXII festival de Bandes de Música de Traiguera


En aquesta ocasió ens van acompanyar dos bandes de gran cualitat, com son la Banda de Xilxes i la Banda de La Vilavella.
En primer lloc va actuar la Banda de La Vilavella dirigida per el mestre José Daniel Moliner.Van començar l'actuació en el pas-doble El Tio Tàfol, a continuació i de forma magistral van interpretar el poema sinfónic La Divina Comedia.
Després li va tocar el torn a la Banda de Xilxes que dirigida per D. José Antonio Rebollar van tocar en primer lloc el pas-doble Cuca-Mayo, despres van pasar a interpretar dos obres, Ross-Roy i la Leyenda del Beso.
Ja per acabar va entrar en joc la Banda anfitriona, la de Traiguera, que baix la batuta del seu mestre Juan Salvador Melchor, va tocar el bonic pas-doble, Puenteareas i l'obra Llegendes i per acabar el himne Regional.
Es va aprofitar l'acte per la presentació de la Dama que reprentará a la Banda a les festes de Traiguera, la Srta. Arantxa Roda. I així d'esta manera vam passar la nit del 4 de Juliol, una nit de lluna plena, invadida per la música de gran cualitat que ens van oferir tres GRANS Bandes de Música.
En motiu del 150 aniversari la banda ha organitzar molts actes musicals de gran cualitat, crec que es digne de fer una bona celebració per part de tots, pronte arribaran les festes d'agost i com sempre la Banda será la protagonista en tots els actes, pasacalles, bous, processons, xarangues etc. ¿Vos podeu imaginar una tarde de bous sense la Banda?.
Felicitats als integrants de esta gran Associació Cultural, que es la Banda, per el vostre treball a cambi de ben poc, gracies per fermos feliços, cumpliu molts anys i no deixeu mai de fer música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario