miércoles, 1 de julio de 2009

UNA NOTICIA PER REFLEXIONAR



Viareggio, un poblet residencial italiá ha segut portada de tota la prensa internacional.

Teniec les meves ductes sobre la publicació d'esta noticia al Blog de l'Associacio perque ningú ens trates de alarmistes, pero com crec que es una noticia que pot invitá a la reflexió a la gent del poble, he decidit de ficar-lo.
Teoricament no poden haver fallos, ni técnics, ni humans, ni metereológics,(un llamp, una centella, inundacions) ni poden pasar coses sense saber ben be el perque, ni poden haber atentats terroristes. Pero estes coses pasen, l'any pasat va ser a Toronto (Canadá), fa molts anys als Alfaques (San Carlos de la Rápita) i ara a Italia.
Un fallo no se sap molt be de que, i si u saben no u farán públic, una fuga de una cisterna de 35000 l. de GLP han provocat una catástrofe, nomes un dels 10 depósits que anirán a la ¿futura planta ? de GLP de Traiguera te de capacitat 115000 l.
¿Val la pena fer corre este rics al poble?
Cadascú te la responsabilitat que te, i la gent a la curta o a la llerga li pasará contes, esperem que aixó no tingue que ser mai, i que mai Traiguera sigue portada dels diaris per un accident produit per el GLP.
Al programa La Entrevista del C-56, el Sr. Alcalde i el Regidor d'Urbanisme, van dir, está grabat, que en cas de una fuga de GLP no pasa res, simplement fa PUFFF, i no hi ha cap perill, esperem que siga veritat, a Viareggio ha fet PUFFF i algo mes.Llegir noticia del Pais

No hay comentarios:

Publicar un comentario