jueves, 11 de junio de 2009

ASSOCIACIO "TE ROQUE"



El dilluns pasat la Associació "Té Roqué", ens vam reunir a Benicarló en Carles Mulet, coordinador de Iniciativa per les Comarques de Castelló i en Mónica Oltra diputada autonómica i Síndica de Compromís.
El motiu de la reunió va ser per fer una valoració sobre el treball fet per la Associació en la oposició a la instalació de una planta de GLP en el terme municipal de Traiguera, així com la estrategia a seguir per evitar que dit projecte tire endevant, o be que es façe en totes les mesures de seguretat corresponents.
Tambe es va parlar sobre el Concert Previ al PGOU de Traiguera que ha presentat l'Ajuntament, del interés que te la empresa Arenas y Arcillas Pandols en obrir una mina per la extracció de arguila en la partida Esqueroles del terme de Traiguera i de temes comarcals d'actualitat.
Desde aquí vull dir que la Associació de Veins "Té Roqué" no te cap vinculació ni en Iniciativa i en cap altre partit politic, simplement treballen en Iniciativa pel fet de que es l'unic partit que s'ha posicionat clarament en lo nostre plantejament, la cual cosa es d'agrair i es lo que vull fer desde aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario