martes, 9 de junio de 2009

MARXA NOCTURNA



Aprofitan la lluna plena del mes de Juny, la Associació de Veins "Té Roqué" de Traiguera, va organitzar la segona marxa nocturna de la temporada. La sort ens va acompañar ja que va estar tot el dia núvol, inclús a estones va arribar a ploure, pero a la nit la lluna ens va iluminar tot el camí. Ha segut un recorregut facil, 7,5 Km., en lo que la gent participant a disfrutat del bon rollo i de la fresqueta de la nit.
Entre menuts i grans hem segut mes de setanta persones que hem pogut gaudir de les vistes nocturnes i del silenci de la nit.
La eixida va ser a les 10 de la nit de la Font de Sant Viçent, fam fer cap al corral de la Vila i per la pista que va per la falda del monte arribaren al pla L'abella, pel cami de la barraca de Butifarra em fet cap al cami Canaletes pasant per la senia de Gironi i per la senia dels Borrosos lo pla el Pubill i la Font de Sant Viçent. Aquí vam acabar, el nocturnos encara ens vam trobar al bar fen la cerveseta i el comentari de rigor. Ara estem treballant per la pujada a San Pere, demá ja donarem mes informació.
El personal de la Associació volem agrair a tota la gent que colabora en les activitats que organitzem, així com a la gent que fica desinteresadament el seu treball i els mitjans necesaris per que tot sortiga be.

No hay comentarios:

Publicar un comentario